MA Dental - Slijpvrij - Pi Premium Sharp- en IDX Sharp Curettes en Scalers 

Pi Premium Sharp- en IDX Sharp- Slijpvrij- instrumenten met een titanium oxide gecoate stalen tip die heel lang scherp blijft omdat het veel minder slijt! Kies voor instrumenten die je niet hoeft te slijpen: Sharp van MA Dental. 

MA Dental Sharp instrumenten zijn verkrijgbaar met twee verschillende handvat opties:

 • Pi Premium Sharp, lichtgewicht hol instrument met een premium handgreep titanium oxide gecoat (zwart).
 • InstruDents X, IDX Sharp, een ergonomische handgreep op siliconenbasis die een comfortabele en superieure grip biedt.

MA Dental Sharp instrumenten zijn een ​​perfecte oplossing voor het veel voorkomende probleem met het opnieuw slijpen van handinstrumenten.

MA Dental Denmark ,,Best-Selling dental instruments in Scandinavia``


Over MA Dental Denemarken

,,Best-Selling dental instruments in Scandinavia``

Wij bij MA Dental hebben een passie voor tandheelkunde en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren in de tandheelkundige industrie. We werken nauw samen met tandheelkundige klinieken om op maat gemaakte producten te ontwikkelen en te lanceren met als doel hoogwaardige tandheelkundige instrumenten te leveren die voldoen aan de behoeften van klanten en nieuwe kwaliteitsnormen stellen in de tandheelkundige industrie. MA Dental, opgericht in 2018 (overname van MA Medicals est. 2007) is een Deens bedrijf dat een breed scala aan hoogwaardige, ergonomische tandheelkundige handinstrumenten ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt. We zijn een van Europa's snelst groeiende ontwikkelaars van tandheelkundige handinstrumenten, dankzij onze productontwikkelingsexperts, hightech productietechnologie en innovatieve ontwerpen.  Wij bieden hoog-waardige tandheelkundige handinstrumenten om uw comfort en succes tijdens de behandeling te garanderen. Alle instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en staan ​​onder strikte kwaliteitscontrole. Ze ondergaan een uniek proces dat ervoor zorgt dat de instrumenten sterk bestand zijn tegen roest en dat de kwaliteit van het instrument lang meegaat. Alle instrumenten worden geleverd met een geld-terug-garantie. Meer weten over MA Dental? Bezoek de MA Dental website.

DV Surgical levert het complete product gamma uit de MA Dental catalogus. Mocht u het gewenste artikel niet kunnen vinden in onze webshop, neemt u dan contact met ons  op:

Tel +31 85 0654171 of per email  via ons contactformulier

Demonstratie in de praktijk ? Een afspraak in de praktijk? Klik dan hier. Wij nemen dan contact met u op voor een bezoek aan uw praktijk.Voordelen van MA Dental Sharp instrumenten:

 • Volledig slijpvrij
 • Niet-klevend door speciale zwarte titanium oxide coating 
 • Superieure scherpte
 • Duurzame en langdurige scherpte
 • Minimale reflectie door speciale zwarte titanium oxide coating 
 • Minimaal onderhoud
 • Hardheid schaal Rockwell HRC 60
 • Hoge mate van focus op ergonomie met comfortabele grip
 • Hygiëne vriendelijk en gemakkelijk schoon te maken
 • Handvat: Pi Premium Sharp Titanium, Handvat hol 10mm. Grip zwart titanium gecoat.
 • Handvat: InstruDents X, IDX Sharp Siliconen Handvat 12mm. Ergonomische Grip.
 • Werkblad: Titanium oxide gecoate stalen tip die heel lang scherp blijft omdat het veel minder slijt!

MA Dental Sharp instrumenten elimineren de noodzaak voor het opnieuw slijpen van instrumenten volledig, en de Sharp instrumenten van MA Dental zijn daarom een ​​perfecte oplossing voor het veel voorkomende probleem met het opnieuw slijpen van handinstrumenten.

Meer weten over MA Dental? Klik hier voor de MA Dental Catalogus 2023.Pi Premium Sharp, lichtgewicht hol instrument met een premium handgreep. Handvat en tip, titanium oxide gecoat (zwart). Diameter 10mm. Slijpvrij.

Pi Premium Sharp - Slijpvrij- instrumenten met een titanium oxide gecoate stalen tip die heel lang scherp blijft omdat het veel minder slijt! Kies voor instrumenten die je niet hoeft te slijpen: Sharp van MA Dental.