Ventilatie niet goed mogelijk? DentAir biedt de oplossing!

 

Waarom de DentAir/MedicAir UV-C luchtzuivering inzetten in openbare ruimtes?

"Naast het vernietigen van virussen en bacteriën in binnenruimtes, houden we van de frisse DentAir/MedicAir in onze kantoren en bedrijven die ons het vertrouwen geeft om ons veilig te kunnen concentreren op ons werk. En wat super cool is, is dat we geen stof meer hebben, en zelfs slechte kleintjes worden geabsorbeerd door de actieve koolstoffilters van de DentAir/MedicAir! Longpatiënten zijn gelukkig! Onze luchtkwaliteit wordt gewoon beter en beter als de DentAir/MedicAir draait."

DentAir/MedicAir is een krachtige en innovatieve UV-C luchtzuiveringsoplossing voor openbare ruimtes.

Uit voorraad leverbaar. Plug & Play installatie.


DentAir/MedicAir is een krachtige en innovatieve luchtzuiveringsoplossing voor tandheelkundige klinieken DentAir biedt professionals een unieke oplossing voor de sterilisatie en filtratie van lucht, om de luchtkwaliteit te verbeteren en de verspreiding van aerosolen (en de meegevoerde virussen en bacteriën) te verminderen. Zelfs kwikdamp en andere gassen worden geneutraliseerd. DentAir/MedicAir met Ultra-high power 24W UVC-technologie, 360 ° luchtinlaat en 5-traps filtratieproces, is snel, efficiënt en stil, waardoor u veilig kunt werken zonder onderbreking. Bied uzelf en uw patiënten de bescherming die ze verdienen. Bediening via touchscreen / afstandsbediening / App ( IOS & Android). Met de App tevens functie bijhouden logboek. Dit logboek kan niet alleen uw patiënten geruststellen, maar kan ook worden gebruikt om luchtkwaliteitscontroles uit te voeren, die ter beschikking kunnen worden gesteld aan de gezondheidsinstanties.

De DentAir/MedicAir is een stand alone unit, plug & play, eenvoudig zelf te installeren. Geen installatiekosten. De onderhoudskosten zijn het wisselen van de filters en de UV-C lamp. Deze procedure is eenvoudig zelf te doen, de status van het H13 Hepa filter, Carbon filter en de UV-C lamp wordt aangegeven op het display van de DentAir unit en via de App, android & ios.

 • H13 Hepa Filter (076732) wisselen afhankelijk van gebruik 6 -12 maanden. 
 • Carbon Filter (076733) wisselen afhankelijk van gebruik 6 -12 maanden. 
 • UV-C Lamp (076734) wisselen gemiddeld 12-18 maanden.
 • H13 Hepa filter (076732), Carbon filter (076733) en UV-C lamp (076734) zijn verkrijgbaar via onze webshop.

   

   

  Inclusief sticker pakket voor bewustwording patiënten over het luchtzuivering systeem in uw praktijkruimte.

   

CARTRIDGE FILTER TBV DENTAIR / MEDICAIR LUCHTZUIVERINGSSYSTEEM.

Cartridge filter is compleet met H13 Hepa filter (076732), Carbon filter (076733) en UV-C lamp (076734).

DentAir/MedicAir biedt professionals een unieke oplossing voor de sterilisatie en filtratie van lucht, om de luchtkwaliteit te verbeteren en de verspreiding van aerosolen (en de meegevoerde virussen en bacteriën) te verminderen.

 

 

 

 

 

 Dentair Brochure 2020
Dent Air Medic Air Sports Brochure

DentAir is een krachtige en innovatieve luchtzuiveringsoplossing 

DentAir/MedicAir  is perfect voor elke ruimte van uw tandheelkundige praktijk. Het apparaat neutraliseert 99,99% van de virussen in één enkele luchtstroom. Bescherm uw personeel en uw patiënten met deze gepatenteerde technologie die alle ziekteverwekkers en virussen in de lucht neutraliseert door een combinatie van filters en luchtsterilisatie. Zelfs kwikdamp en andere gassen worden geneutraliseerd. DentAir?MedicAir biedt professionals een unieke oplossing voor de sterilisatie en filtratie van lucht, om de luchtkwaliteit te verbeteren en de verspreiding van aerosolen (en de meegevoerde virussen en bacteriën) te verminderen. Dentair/MedicAir, speciaal ontworpen door Bryant Dental UK voor gebruik in de dentale praktijk, met H13 HEPA-filter, koolstoffilter en krachtige UVC-sterilisatie die specifiek is afgestemd op de tandheelkundige omgeving met zorgvuldig gekalibreerde luchtstroom en ReAKT-technologie. Luchtkwaliteitscontrole in overeenstemming met live metingen via een smartphone app. DentAir/MedicAir met Ultra-high power 24W UVC-technologie, 360 ° luchtinlaat en 5-traps filtratieproces, is snel, efficiënt en stil, waardoor u veilig kunt werken zonder onderbreking.

Bied uzelf en uw patiënten de bescherming die ze verdienen. Bij de aanschaf van de Dentair/MedicAir ontvangt u ook een sticker pakket voor de bewustwording van de patiënten over het Dentair luchtzuivering systeem in uw praktijkruimte.DentAir/MedicAir is een krachtige en innovatieve luchtzuiveringsoplossing voor tandheelkundige klinieken. Met de markt leidende ReAKT-technologie, gekoppeld aan toonaangevende vijftraps-luchtfiltratietechnologie, is het een van de krachtigste machines op de markt. Het is ontworpen om zekerheid te bieden aan zowel artsen als patiënten, met de beste luchtfiltratieprestaties in de industrie. DentAir/MedicAir beschikt over slimme technologische mogelijkheden en is een van de stilste UV-C systemen op de markt. Door gebruik te maken van beproefde en geteste technologieën garandeert de Dentair het hoogste niveau van luchtzuivering, met minimale verstoring voor zowel het team als uw patiënten. Het strakke ontwerp, met een gewicht van minder dan 12 kg en een hoogte van minder dan 1 meter, is zowel zeer draagbaar als vol met geavanceerde technologieën en uitzonderlijke prestaties.

Bediening via touchscreen / afstandsbediening / App ( IOS & Android). Met de App tevens functie bijhouden logboek. Dit logboek kan niet alleen uw patiënten geruststellen, maar kan ook worden gebruikt om luchtkwaliteitscontroles uit te voeren, die ter beschikking kunnen worden gesteld aan de gezondheidsinstanties.

De ReAKT-technologie is een technisch hoogstandje dat het apparaat in staat stelt de luchtkwaliteit in de ruimte te detecteren en de doorvoersnelheid aan te passen aan de omgeving. De lasersensor bewaakt voortdurend de kwaliteit van de lucht, detecteert of er een Aerosol Genererende Procedure (AGP) wordt gestart en activeert de unit vervolgens met behulp van de ReAKT technologie. Zo kunt u er zeker van zijn dat de luchtkwaliteit in uw ruimte op elk moment optimaal is, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. 

De DentAir/Medicair is een stand alone unit, plug & play, eenvoudig zelf te installeren. Geen installatiekosten. De onderhoudskosten zijn het wisselen van de filters en de UV-C lamp. Deze procedure is eenvoudig zelf te doen, de status van het H13 Hepa filter, Carbon filter en de UV-C lamp wordt aangegeven op het display van de DentAir/medicAir unit en via de App, android & ios.

 • H13 Hepa Filter (076732) wisselen afhankelijk van gebruik 6 -12 maanden. 
 • Carbon filter (076733) wisselen afhankelijk van gebruik 6 -12 maanden.
 • UV-C Lamp (076734) wisselen gemiddeld 12-18 maanden.
 • H13 Hepa filter (076732), Carbon filter (076733) en UV-C lamp (076734) zijn verkrijgbaar via onze webshop. 

Bij de aanschaf van de Dentair/MedicAir onvangt u ook een sticker pakket voor de bewustwording van de patiënten over het Dentair/MedicAir luchtzuivering systeem in uw praktijkruimte.

FAQ DENTAIR 092020


DentAir/MedicAir is een krachtige en innovatieve luchtzuiveringsoplossing voor tandheelkundige klinieken

 

 • 360° luchtinlaat met meer dan 5000 openingen
 • ReAKT-technologie, laser-Guided, gekoppeld aan toonaangevende vijftraps-luchtfiltratietechnologie,
 • Clean Air Delivery Rate: 600 M³ per uur Bij een behandelkamer van 40M³ iedere 4 minuten schone lucht
 • 360° Pre filter voor opvang van "grotere" deeltjes
 • 360° HEPA13 filter met een oppervlak van 6.7M² voor elimineren van 99.95% tot een partikelgrootte van 0.3μm.
 • 360° Carbon Filter voor ongewenste geuren
 • Voorzien van slechts 1 krachtige 24W UV-C lamp
 • Geluidsniveau: minimaal 28db/maximaal 60db
 • Bediening via touchscreen / afstandsbediening / App ( IOS & Android) Met de App tevens functie bijhouden logboek.
 • Geen installatie kosten. DentAir is een stand alone unit, eenvoudig zelf te installeren.
 • Onderhoud. Het eenvoudig wisselen van H13-Hepa filter, Carbon filter en UV-C lamp ( de status wordt aangegeven op het display van de DentAir unit en via de App android & ios).
 • H13 Hepa Filter (076732) wisselen afhankelijk van gebruik 6 -12 maanden. 
 • Carbon filter (076733) wisselen afhankelijk van gebruik 6 -12 maanden. 
 • UV-C Lamp (076734) wisselen 12-18 maanden
 • Afmeting 800 x 300 mm 
 • Gewicht 12 kg
 • 2 jaar garantie*. Meer informatie Terms & Conditions Dentair Manual.
 • Inclusief sticker pakket voor bewustwording patiënten over het luchtzuivering systeem in uw praktijkruimte.


Dentair Brochure 2020
Dent Air App Connection Instructions
Dentair Manual 12 Pp A 5 Web
Dent Air Medic Air Sports Brochure

FAQ DENTAIR 092020
Dentair Test Reports
Dentair Literatuur Review

Medic Air Health
Medic Air Test Reports V 3
Dentair Market Research

Ik wil graag meer informatie over DentAir/MedicAir

Kunnen wij u helpen met vragen over DentAir/MedicAir?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of neem direct contact met ons op tel. +31 85 065 4171