• Nieuw! InstruDents X by MA Dental Denmark Promotie 5+1 !
  • MA Dental ,,Best-Selling dental instruments in Scandinavia``
HOME » WEBSHOP » MONDMASKERS

Artikelnummer: 031015

Fabrikant: Mondmasker Fabriek NL

Fabrikantcode: MADE IN HOLLAND FACEMASK

Uitverkocht

*UIT VOORRAAD LEVERBAAR. Wij willen graag zoveel mogelijk klanten voorzien van deze producten. Wij behouden het recht voor om aan bepaalde artikelen een maximum te verbinden. De Vos Surgical levert alleen aan de medische professie (BIG geregistreerd). 


* Belangrijk

Wij willen graag zoveel mogelijk klanten voorzien van deze producten. Wij behouden het recht voor om aan bepaalde artikelen een maximum te verbinden. De Vos Surgical levert alleen aan de medische professie (BIG geregistreerd).

 

MADE IN HOLLAND FACE SHIELD STARTPAKKET (houder, 10 schermen en 2x rubber).

De made in Holland Face Shields zijn vanaf nu beschikbaar. Ze zijn uitvoerig in de praktijk getest door tandartsen en IC medewerkers. De lichtgewicht én gemakkelijk te dragen houder is van gegoten antibacterieel plastic. De houder en schermen zijn volledig te desinfecteren met 80% alcohol. De inzetschermen zijn zeer gemakkelijk te vervangen, herbruikbaar en 100% recyclebaar. Door middel van een rubberen strip is de houder te verstellen. Deze strip is ook geschikt voor desinfectie met 80% alcohol. Rubber en alcohol gaat uiteindelijk werken, dus in elke starterkit zitten 2 extra exemplaren. Daarnaast zijn ze ook los na te bestellen. De Face Shields zijn ook getest én geschikt bevonden in combinatie met loepbrillen (met of zonder licht).

De startset bevat: Gegoten houder uit snel giethars, elastiek 4mm met bevestigingsclip, 2x foamstrip 15mm breed en 10.