• Nieuw! InstruDents X by MA Dental Denmark Promotie 5+1 !
  • MA Dental ,,Best-Selling dental instruments in Scandinavia``
HOME » CONTACT » Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

De Vos Surgical is gespecialiseerd in medische steriele en niet-steriele disposables, instrumentarium en verbruiksmaterialen op het gebied van de tandheelkunde, mondhygiëne, implantologie, kaakchirurgie en parodontologie. Met een uitgebreid pakket aan producten kan De Vos Surgical u de optimale ondersteuning geven in het implementeren van en besparen op kosten van medische disposables, instrumentarium en verbruiks-materialen. 

De Vos Surgical stelt de behandelaar en zijn / haar team, door middel van training en cursussen, in de gelegenheid om objectief kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen en materialen.

De Vos Surgical heeft de doelstelling, het verhogen van kennis van de gebruiker ten aanzien van de producten en diensten in de moderne tandheelkunde, implantologie, kaakchirurgie en parodontologie.

Met een uitgebreid pakket aan producten kan De Vos Surgical u de optimale ondersteuning geven in het implementeren van en besparen op kosten van medische disposables, instrumentarium en verbruiksmaterialen.

De Vos Surgical levert alleen aan de medische professie inde Benelux (BIG en RIZIV geregistreerd).

Voor meer informatie bel: +31 85 065 4171.

Email: info@dvsurgical.nl