Over MA Dental Denemarken

,,Best-Selling dental instruments in Scandinavia``

Wij bij MA Dental hebben een passie voor tandheelkunde en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren in de tandheelkundige industrie. We werken nauw samen met tandheelkundige klinieken om op maat gemaakte producten te ontwikkelen en te lanceren met als doel hoogwaardige tandheelkundige instrumenten te leveren die voldoen aan de behoeften van klanten en nieuwe kwaliteitsnormen stellen in de tandheelkundige industrie. MA Dental, opgericht in 2018 (overname van MA Medicals est. 2007) is een Deens bedrijf dat een breed scala aan hoogwaardige, ergonomische tandheelkundige handinstrumenten ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt. We zijn een van Europa's snelst groeiende ontwikkelaars van tandheelkundige handinstrumenten, dankzij onze productontwikkelingsexperts, hightech productietechnologie en innovatieve ontwerpen.  Wij bieden hoog-waardige tandheelkundige handinstrumenten om uw comfort en succes tijdens de behandeling te garanderen. Alle instrumenten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en staan ​​onder strikte kwaliteitscontrole. Ze ondergaan een uniek proces dat ervoor zorgt dat de instrumenten sterk bestand zijn tegen roest en dat de kwaliteit van het instrument lang meegaat. Alle instrumenten worden geleverd met een geld-terug-garantie. Meer weten over MA Dental? Bezoek de MA Dental website.

Nieuwe catalogus - MA Dental presenteert de meest recente versie van onze catalogus met tandheelkundige instrumenten. Het omvat ons hele assortiment tandheelkundige en chirurgische instrumenten, inclusief onze ergonomische siliconenlijn, InstruDents (IDX). Het bevat onder andere onze nieuwste lijn Sharpen Free instrumenten, plastic cassettes en instrumenten met roestvrijstalen handgrepen. Het doel van deze catalogus is om het selecteren en kopen van elke vorm van instrumenten die in de dagelijkse tandheelkunde worden gebruikt, zo eenvoudig mogelijk te maken. Klik hier voor de MA Dental catalogus 2023.

 

 

DV Surgical levert het complete product gamma uit de MA Dental catalogus. Mocht u het gewenste artikel niet kunnen vinden in onze webshop, neemt u dan contact met ons  op:

Tel +31 85 0654171 of per email  via ons contactformulier

Demonstratie in de praktijk ? Een afspraak in de praktijk? Klik dan hier. Wij nemen dan contact met u op voor een bezoek aan uw praktijk.


Manage Cassettes by MA Dental Denmark

Manage kunststof cassettes zijn geschikt voor de thermodesinfector en de autoclaaf (autoclaveerbaar tot 137C).

Leverbaar in 2 maten, voor 5 of 9 instrumenten. Manage-5: 182 x 85 x 30 mm. Manage-9: 182 x 140 x 30 mm.