H42® van Bioteck is een innovatieve collageen-hydrogel die gebruikt kan worden voor de behandeling van parodontale en peri-implantaire pockets. De hydrogel dicht de pockets af en voorkomt bacteriële herkolonisatie gedurende 15-30 dagen. H42® is biologisch en bevat geen agressieve bestanddelen. De collageencomponent van de hydrogel bevordert de natuurlijke genezing van het weefsel van de patiënt. De behandeling met H42® is minimaal invasief en kan worden toegepast na het reinigen van het te behandelen element, of dat nu een tand of een implantaat is. De hydrogel wordt op de locatie geëxtrudeerd en kan door verschillende naalden worden geleid dankzij de vloeibaarheid en consistentie. Overall biedt H42® een effectieve en veilige oplossing voor de behandeling van parodontale en peri-implantaire pockets.

NIEUW

222535 H42 BIOTECK HYDROGEL (3st)

€ 420,00 € 294,00
NIEUW

222535 H42 BIOTECK HYDROGEL (3st)

€ 420,00 € 294,00

H42 EEN COLLAGEENHYDROGEL DIE BESCHERMT EN REPAREERT

H42 van Bioteck is een innovatieve collageen-hydrogel die gebruikt kan worden voor de behandeling van parodontale en peri-implantaire pockets. De hydrogel dicht de pockets af en voorkomt bacteriële herkolonisatie gedurende 15-30 dagen, waarna het wordt geabsorbeerd zonder resten achter te laten.

H42 is biologisch en bevat geen agressieve bestanddelen. De collageencomponent van de hydrogel bevordert de natuurlijke genezing van het weefsel van de patiënt. De behandeling met H42 is minimaal invasief en kan worden toegepast na het reinigen van het te behandelen element, of dat nu een tand of een implantaat is. De hydrogel wordt op de locatie geëxtrudeerd en kan door verschillende naalden worden geleid dankzij de vloeibaarheid en consistentie. Overall biedt H42 een effectieve en veilige oplossing voor de behandeling van parodontale en peri-implantaire pockets.

De H42-spuit is voorzien van een Luer Lock-aansluiting voor een gemakkelijke en veilige verbinding met een breed scala aan naalden met een diameter van 22G tot 27G (naalddiameter 0,70 tot 0,40 mm).

H42 is verpakt in een doos met 3 steriele spuiten van 0,40 ml, individueel verpakt. Zonder naalden.

Op dit product ontvangt u tijdelijk 30% korting. Deze actie loopt van 15 januari 2024 t/m 31 maart 2024.

EEN COLLAGEENHYDROGEL DIE BESCHERMT EN REPAREERT
H42 is een innovatieve collageenhydrogel met gecontroleerde biologische eigenschappen, consistentie, kneedbaarheid en kleefkracht, maakt het geschikt om zich perfect aan te passen aan de vorm van de parodontale/peri-implantaatpockets.

 

H42 GEBRUIKT INNOVATIEVE TECHNOLOGIE
Exur-Teck® is een door Bioteck® ontwikkeld proces dat de combinatie van natuurlijke componenten mogelijk maakt, zoals collageen van paardenoorsprong, met resorbeerbare polymeren en aanvullende hoeveelheden ascorbinezuur met een viscomodulerende eigenschap

 

De voordelen van H42 Bioteck Hydrogel:

  • Voorkomt bacteriële herkolonisatie: Creëert een afdichting die de behandelde pocket isoleert van de omgeving, waardoor een tweede infectie wordt voorkomen.
  • Vergemakkelijkt de natuurlijke genezing van gingivale weefsels: Omdat het geen agressieve ingrediënten bevat en een collageencomponent die fungeert als substraat voor celcolonisatie, creëert H42® een omgeving die de natuurlijke genezing van het weefsel van de patiënt bevordert.
  • Bruikbaar met een breed scala van naaldhulzen: De speciale eigenschappen van H42® op het gebied van vloeibaarheid en consistentie maken het geschikt voor gebruik met een groot aantal naalden die het meest gebruikt worden in de tandheelkunde.
  • Gebruiksvriendelijk: Het vereist geen speciale opslag- en transportomstandigheden, is klaar voor gebruik en de Luer Lock-aansluiting zorgt voor een gemakkelijke en veilige aansluiting op de naald.
  • Doos met 3 steriele spuiten van 0,40 ml, individueel verpakt.
  • De H42®-spuit is voorzien van een Luer Lock-aansluiting voor een gemakkelijke en veilige verbinding met een breed scala aan naalden met een diameter van 22 tot 27 (naalddiameter 0,70 tot 0,40 mm) met meerdere gaten of een enkel gat, lateraal of frontaal.